Keşfet

Speccy for Windows 1.32.740 indirme ve kurulum

TeKo

Yeni Üye
speccy download
Speccy for Windows 1.32.740[ATTACHMENT NOT FOUND]

Speccy for PC, Harddisk, RAM, Anakart, Grafik Kartları, Optik Sürücüler ve çok daha fazlası dahil olmak üzere işletim sisteminiz hakkında ayrıntılı bilgi vermek için eksiksiz ve güvenilir bir araçtır. Aslında, çoğumuz bir işletim sisteminde kullanılan donanım hakkında fazla bilgiye sahip değiliz. Sıcaklık eklentisi sayesinde herhangi bir bilgi edinebileceğiniz gibi herhangi bir sorun hakkında sizi bilgilendirebilirsiniz.

speccy

PC Windows Özellikleri için Speccy

Donanım Özetini Bulun

Araç, işletim sisteminin tüm dokunulabilir aksesuarlarını ayrıntılı olarak bilmenize yardımcı olur. İşletim sisteminizin her yönünün bir özetini alın ve kolayca yükseltin veya bir satış kararı verin. Ayrıca hafızanızdaki herhangi bir yeni eklemenin yanı sıra halihazırda yüklemeyi de size bildirir. Eklemek veya değiştirmek için doğru bellek türünü elde etmenizi sağlar.

Kapsamlı bilgi
Speccy'yi kurarak sisteminizin tüm donanımı hakkında bilgi toplayın. Bu, sizi tek bir temiz arayüzde bilgilendirecek ve sizi her yönü tek tek bilmekten kurtaracaktır.

Kritik Bileşenlerin Sorunlarını Çözme
Ek gerçek zamanlı sıcaklıklar ile araç, PC'nizin herhangi bir kritik bileşeninde oluşan herhangi bir sorunu çözmenize olanak tanır.

speccy-for-pc

Tarama sonuçları
Sonuçlarınızı doğrudan anlık görüntüye kaydederken XML veya metin dosyalarını kolayca paylaşın. Yeni bilgisayarınız için doğru özellikler olacak ve bilgisayarınızdaki herhangi bir sorunu tespit etmenize yardımcı olacaktır.

Herkes İçin Kullanışlı
Araç yalnızca geliştiriciler, teknoloji meraklısı kullanıcılar için güvenilir değil, aynı zamanda bilgisayarı rutin olarak kullanan herkes için harika bir yardımcıdır. Yeni bir bileşen satın almadan önce RAM konfigürasyonunu izlemenizi sağlar veya detaylı bilgilerle satmanıza yardımcı olur.

piriform-speccy

Windows ile uyumlu
Speccy Free Download Tüm cihaz türleriyle değişen uyumlulukla, uygulama tüm Windows türleriyle özel uyumluluğa sahiptir ———- Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 ve Windows XP, uygulamayı çalıştırmak için temel olarak işletim sistemidir sorunsuz ve güvenilir. Ek olarak, 32 bit ve 64 bit kurulum gerektirir.

Ücretsiz
Ücretsiz lisanslı Speccy, Windows 32-bit ve 64-bit dizüstü bilgisayar ve PC işletim sistemi için sınırsızdır ve tüm yazılım kullanıcılarına ücretsiz olarak indirilebilir. Kıyaslama kategorisine aittir.

Ana Özellikler

• Donanım hakkında bilgi verme aracı
  • Herhangi bir sorunu bilmek için sıcaklık ekler
  • Temiz bir arayüzde toplanan tüm bilgiler
  • Sonuçları anlık görüntü olarak tara
  • Herkes için yararlı

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri