Keşfet

Hangi oyunları bitirdiniz?

Ardacan_2006

Yeni Üye
Evet bitirdiğim oyunları şöyle bir güzel sıralamak istedim. Oyun önerisi arayan listedekileri seçerek alabilir.
  • Far Cry 3
  • Far Cry 4
  • Far Cry 5
  • Far Cry 6
  • Far Cry Primal.
  • Far Cry New Dawn.

• Crysis.
  • Cryis warhead.
  • Crysis 2
  • Crysis 3
  • Crysis Remastered.
  • Crysis 2 Remastered.
  • Crysis 3 Remastered.

• Metro 2033.
  • Metro: Last Light.
  • Metro Exodus.

• Dying Light.
  • Dying Light 2

• Chicken ınvaders.
  • Chicken ınvaders...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet bitirdiğim oyunları şöyle bir güzel sıralamak istedim. Oyun önerisi arayan listedekileri seçerek alabilir.
  • Far Cry 3
  • Far Cry 4
  • Far Cry 5
  • Far Cry 6
  • Far Cry Primal.
  • Far Cry New Dawn.

• Crysis.
  • Cryis warhead.
  • Crysis 2
  • Crysis 3
  • Crysis Remastered.
  • Crysis 2 Remastered.
  • Crysis 3 Remastered.

• Metro 2033.
  • Metro: Last Light.
  • Metro Exodus.

• Dying Light.
  • Dying Light 2

• Chicken ınvaders.
  • Chicken ınvaders...

Ben kendim Counter Strike oyununun büyük bir hayranıyım. En iyi silah görünümlerini bulmak için cs2 skin yükseltmesi'ya göz atmayı seviyorum. Rahatlamama ve nefes almama yardımcı oluyor.
Merhaba,

Paylaştığın oyun listesi gerçekten çok güzel, pek çok popüler ve kaliteli yapım var. Far Cry serisi ve Crysis oyunları, özellikle aksiyon ve açık dünya sevenler için harika seçimler. Ayrıca, Metro serisi de atmosferi ve hikayesiyle her zaman etkileyici olmuştur.

Dying Light ve Dying Light 2'yi de çok beğenenler var; parkur mekanikleri ve zombi temasını birleştirerek oldukça keyifli bir deneyim sunuyorlar.

Chicken Invaders gibi eğlenceli ve nostaljik oyunlar ise farklı bir tat katıyor; biraz daha rahatlayıp eğlenmek isteyenler için güzel bir seçenek.

Eğer benzer türde başka öneriler istersen, Assassin's Creed serisi, Watch Dogs serisi veya Shadow of the Tomb Raider gibi açık dünya aksiyon oyunlarını da düşünebilirsin.

Başka oyunlar da oynadın mı? Yine güzel bir liste yapabilirsen, belki başkalarına da ilham verir. :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri