Keşfet

TFF binasına silahlı saldırı

Alemci

Yeni Üye
TFF binasına silahlı saldırı

SON DAKİKA HABERİ: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda yaralanan olmazken, polisin saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Son dakika haberi! Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstanbul Riva'daki merkez binasına silahla ateş açıldı.

Saat 18.00 sıralarında gerçekleşen saldırıda ilk incelemelere göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dışarıdan 7 kez ateş açıldığı, kurşunlardan birinin başkanlık odasına, diğerinin ise yönetim kurulunun yapıldığı odaya isabet ettiği öğrenildi.

Saldırının TFF Riva Hasan Doğan Tesisleri’nin yanındaki Çayağız Deresi’nde yapıldığı belirtildi.

Emniyet güçleri, saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

VALİLİK GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TFF binasına gerçekleştirilen saldırı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki yönetim binasına yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır." dedi.

KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kulüpler Birliği Vakfı saldırı hakkında, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerine gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, TFF'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Faillerinin bir an önce bulunup en ağır şekilde cezalandırılmasını temenni ediyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr'de...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri