TeKo
Yeni Üye
PC için Samsung SideSync Windows, masaüstü PC, akıllı telefonlar ve tabletler arasında verileri senkronize etmek için Samsung tarafından Windows için başlatılan güçlü bir araç setidir. Cihazların üretkenliğini artırmanın yanı sıra ekranı ve verileri paylaşmanın kullanışlı ve sorunsuz bir yolu. Acemi kullanıcılar için bile programın çok hızlı ve basit bir şekilde indirilmesi mümkündür.
PC Özellikleri için Samsung SideSync
Senkronizasyon Süreci
Program, senkronizasyon için iki yöntem sunar, cihazları kablosuz veya Wi-Fi ile bağlayın veya geleneksel USB kablosu yöntemini kullanın. Cihazları bağladıktan sonra, SideSync'in birçok harika özelliğini kullanın. En son Samsung akıllı telefon bu araç setiyle donatılmıştır ve diğeri uygulamayı Google Play'den yükleyebilir.
Kullanıcı dostu arayüz
Birden çok kullanışlı özelliğe sahip kullanıcı dostu bir arayüz, işletim sistemi ve cep telefonu arasında dosya paylaşmanıza olanak tanır. Sürükle ve bırak seçeneğini kullanın ve belgeleri, ses dosyalarını, resimleri ve istediğiniz her şeyi gönderin. Ayrıca cep telefonunuzun oyunlarını masaüstünde kolayca oynayabilirsiniz.
Telefon Görüşmeleri ve Mesajlaşma
Cihazlar arasında mesajlaşmanın yanı sıra arama yapmak için bir açılır pencere mevcuttur. PC'nizde herhangi bir Word projesi üzerinde çalışırken mobil cihazdan resim eklemek için programı kullanın. Cep telefonunuzun bildirimlerini sistem ekranınıza alın.
Windows ile uyumlu
Tüm cihaz türleriyle değişen uyumluluğa sahip olan tarayıcı, tüm Windows türleriyle özel uyumluluğa sahiptir ———- Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP, uygulamayı çalıştırmak için temel olarak işletim sistemidir sorunsuz ve güvenilir. Ek olarak, 32 bit ve 64 bit kurulum gerektirir.
Ücretsiz
Ücretsiz lisanslı SideSync, Windows 32-bit ve bir dizüstü bilgisayarın ve PC'nin 64-bit işletim sistemi için cep telefonu araçlarından sınırsızdır ve tüm yazılım kullanıcılarına ücretsiz olarak indirilebilir.
Ana Özellikler
- Verileri masaüstü bilgisayar arasında senkronize edin
- Samsung tarafından başlatılan güçlü bir araç seti
- Senkronizasyon için iki yöntem
- Kullanıcı dostu arayüz
- Telefon Görüşmeleri ve Mesajlaşma
- Windows ile uyumlu
- Ücretsiz
- Dosya paylaşımı için basit sürükle ve bırak seçeneği