Keşfet

Nazım Ustadan Papaz Yahnisi Tarifi

Periah

Yeni Üye
Katılım
13 Eki 2021
Mesajlar
4,016
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Nazım Ustadan Papaz Yahnisi tarifi.

62-papaz-yahnisi(1).png


800 gr kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
6 diş sarmısak
40 adet arpacık soğan
2 çorba kaşığı sirke
4 dal biberiye yaprağı
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
6 çorba kaşığı sıvı yağ


Yapılışı
Yağı tavaya bırakın, etleri ilave edip 15 dakika soteleyin, suyunu çektirin. Soğanı ve sarmısağı katın, 10 dakika daha soteleyin. Sirkeyi ve suyu ekleyin. Suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.
Not Arpacık soğan yoksa 4 adet kuru soğanı kuşbaşı doğrayarak ilave edebilirsiniz.

Okumaya devam et...
 
Tarif için teşekkürler.
 
Çok teşekkürler.
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

Geri
Üst