Keşfet

Maradona'ya çocuk istismarı suçlaması: Ailesinden tazminat talebi

AresRs

Yeni Üye
Maradona'ya çocuk istismarı suçlaması: Ailesinden tazminat talebi

Arjantinli efsane futbolcu Diego Maradona'nın kendisini Küba'dan Arjantin'e kaçırarak buradaki bir otelde üç ay tuttuğunu belirten Mavys Alvarez isimli bir kadın, Arjantin savcılığına suç duyurusunda bulundu. Elindeki videoları da servis eden Alvarez, Maradona'nın yakınlarından tazminat talep ediyor.

b2zW9rpgc0qKWUJZ0XtBTg.jpg

Mavys Alvarez isimli Kübalı bir kadın, dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul edilen Maradona ile 2000 yılında alkol ve uyuşturucu tedavisi gördüğü Küba'da tanıştığını söyledi.
gpVf_LPKmUqUdUM_aMUcBw.jpg

Alvarez, Maradona'nın uyuşturucu bağımlısı olması nedeniyle buluşmanın faciayla sonuçlandığını dile getirdi.
-egnrHiXRk6I2rC3dyFY8g.jpg

Alvarez, "Hayatımın en büyük hatasıydı. Henüz çocuktum, saftım. O bir yabancıydı, zengindi ve benimle ilgilendi. Hayır diyemedim" dedi.
aWJFuaq46kqot222a0DmHA.jpg

Alvarez, Maradona'nın kendisini göğüs büyütme ameliyatı olması için zorladığını öne sürdü. Konu hakkında neden şimdi açıklama yaptığı yönündeki soruya ise Alvarez, ailesinin Küba yönetiminin zulmüne uğramasından korktuğu yanıtını verdi.
7_YYT8T_RUCVY22ra9e32w.jpg

Arjantin'de kaldığı süre boyunca üç ay bir otelde tutulduğunu ifade eden Alvarez, şimdi Maradona'nın yakınlarına dava açtı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri