Keşfet

Kulüpler, teknik direktörler ve futbolculardan TFF’ye geçmiş olsun ziyareti

NiyaziReiZz

Yeni Üye
TFF, Süper Lig başkanları ve kaptanları bir araya geldi.Ziyaret sonrası açıklama yapan Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, ”Destek ziyareti, geçmiş olsun ziyareti. Bu olağanüstü durumda kulüpler olarak bütün olduğumuzu, TFF’nin yanında olduğumuzu, yek vücut hareket ettiğimizin önemini belirtmek için geldik” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ”Yaşananların önüne geçmek için bütün kurumları sorumluluk almaya davet ediyorum. Herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Bunun önüne geçmek için herkesin sorumluluk alması gerekiyor.. TFF’ye yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırıların birçok sebebi var. Sosyolojik, ekonomik sebepleri var. Ancak herkes kendine ders çıkarmalı. Galatasaray’a da saldırı oldu, inşallah tesadüftür. Ancak sadece oraya bağlamamız, futbol camiasına zarar verecektir.” açıklamasını yaptı.

”Biz bir aileyiz” diyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise”Sadece dışarıdan tartıştığımız görüntüler yayınlanıyor. Ancak biz bir aileyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Kol kırılır, yen içinde kalır. Türk futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, ”Bütün kulüp başkanları olarak futbolda artan şiddetten dolayı rahatsızlığımızı belirtmek için buradayız. İnşallah bu tür olaylar yaşanmaz. Medyamızın da tekrardan duyarlı olmasını yinelemek istiyorum” diye konuştu.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ”TFF Başkanı ve camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Galatasaray camiasına da geçmiş olsun. Ankaragücü-Beşiktaş maçında yaşanan nahoş olay da inşallah tekrarlanmaz. Futbolda şiddete hayır, hayır, hayır!” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

”Sezonun sonunu getirmemiz mümkün görünmüyor”​

Fenerbahçe Başkanı Koç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ”Şu an yeri değil ama ifade etmek durumundayım. İçinde bulunduğumuz ekonomik ortam, kulüplerin içinde bulunduğu ekonomik ortam... Bu sezonun sonunu getirmemiz mümkün görünmüyor. Büyük, küçük kulüp hiç tartışmıyorum. Hepimizin nefesi, önümüzdeki aylarda kesilecek” dedi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri