Keşfet

İç Baklalı Pilav Tarifi

Linux

Yaşlı Kurt
Katılım
14 Şub 2021
Mesajlar
3,707
Tepkime puanı
17
Puanları
0
Konum
istanbul
Malzemeler:
2.5 su b.pirinç
1 kase iç bakla
1 çay b.bezelye
1 su b.et suyu
1 tutam dereotu
1 çorba k.tereyağı
Sıvıyağ
Tuz
Su
Yapılışı:
Baklayı tencereye alarak üzerine bezelye, et suyu, tereyağı ve pirinci ekleyin. Tuzunu ve suyunu ayarlayarak kapağı kapalı pişmeye bırakın. Suyunu çekip pişen pilavı birkaç dakika kapağı kapalı demlendirdikten sonra büyük bir kaseye doldurarak servis tabağına ters çevirin. Üzerine doğranmış dereotunu bolca serperek servis edin.
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst