[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
MALZEMELER
1 kg kabak (250cal)
Yarım kg patates(500cal)
5 tane havuç(210cal)
50 gr taze zencefil
1 çay kaşığı pul biber
1 dolu çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
YAPILIŞI
1 kg kabağı, yarım kg patatesi ve 5 tane havucu kabaca doğrayıp büyük bir tencereye ekleyin.
50 gr taze zencefili de ince ince kıyıp tencereye ekleyin.
Sonrasında birer çay kaşığı tuz, pul biber ve karabiber ekleyin
Üzerini bir parmak geçecek kadar su ekleyin ve tencerenin kapağını kapatıp 20 dk pişmeye bırakın
20 dk sonrasında kapağını açıp çorbayı el blenderıyla pürüzsüz olana dek çekin.
Hafif çorbanız emrinize amade.
(Alıntıdır)
MALZEMELER
1 kg kabak (250cal)
Yarım kg patates(500cal)
5 tane havuç(210cal)
50 gr taze zencefil
1 çay kaşığı pul biber
1 dolu çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
YAPILIŞI
1 kg kabağı, yarım kg patatesi ve 5 tane havucu kabaca doğrayıp büyük bir tencereye ekleyin.
50 gr taze zencefili de ince ince kıyıp tencereye ekleyin.
Sonrasında birer çay kaşığı tuz, pul biber ve karabiber ekleyin
Üzerini bir parmak geçecek kadar su ekleyin ve tencerenin kapağını kapatıp 20 dk pişmeye bırakın
20 dk sonrasında kapağını açıp çorbayı el blenderıyla pürüzsüz olana dek çekin.
Hafif çorbanız emrinize amade.
(Alıntıdır)