Keşfet

H2testw for Windows 1.4 indirme ve kurulum

TeKo

Yeni Üye
h2testw
H2testw for Windows 1.4[ATTACHMENT NOT FOUND]

PC için H2testw Download Windows, işletim sistemini onarmak ve sisteminizde oluşan her türlü hatayı test etmek için kullanışlı ve hafif bir uygulamadır. Uygulama herhangi bir kurulum gerektirmez ve USB gibi depolama cihazlarının bütünlüğünü ve performans seviyelerini belirlemenize yardımcı olur. Harald Boegeholz tarafından geliştirilen H2testw, cihazın saklama durumunu, okuma ve yazma hızını, hataların tahakkuk ettiğini doğrulamanıza ve tespit edilen sorunları gidermenize olanak tanır.

h2testw-download

PC Özellikleri için H2testw

Kullanımı Kolay Arayüz

Basit ve minimalist arayüz, UI öğeleri gibi tüm kontrollere ve aşağıdaki gibi üç ana araca sahiptir:

1. Hedef düğme, test için diski seçer.
  2. Veri hacmi, test için sürücünün tamamını veya herhangi bir bölümünü seçer.
  3. Yazma + Doğrulama, kapsamlı bir test için kullanılır.

Testin özünün sürücünüzün yazılabilirliğine ve okunabilirliğine bağlı olduğunu unutmayın.

Kullanılabilirlik
Yazılımın prosedürü çok kolaydır. Uygulamanın taşınabilir yaklaşımı, USB flash gibi başka herhangi bir taşınabilir cihaza aktarılmasını ve her yerde kullanılmasını sağlar. Kontrol etmeye başlamak için H2testw'i gerekli depolama birimine bağlayın ve arayüzün alt kısmındaki "Doğrulama Seçeneği" öğesine tıklayın. Birime veri yazmak için ilk adım ve sonraki adım. Okuma ve yazma arasındaki fark bir soruna neden olabilir. İşlemi sürücünün tüm parçaları için tekrarlayın ve yavaşlamanın nedeni olan alanları tespit edin ve flash bellek bozulmasının bilgilendirici noktalarını sergileyin.

h2testw-pc-download

Tarama ve Test Süreci
Tarama ve test işlemi, cihazın tamamına veya cihazın seçilen bölümlerine uygulanabilir. Aslında program temelde USB tabanlı cihazlar içindir, ancak sabit diski, ağ birimini ve hafıza kartlarını da tarayabilirsiniz. Çok yönlü ve kapsamlı program, arızalı sürücüyü tanımlamanıza olanak tanır. Taradıktan ve test ettikten sonra yazılım, sürücünün ayrıntılı bilgileri hakkında tüm raporu verecektir. Son olarak, H2testw, sürücünün aktarım hızını etkilemeye neden olabilecek sürücünün hatalı parçalarını bulan "sonsuz döngü" seçeneğini destekler. Sürücülerin depolama hücresi sınırlı çalışma ömrü sağladığından, seçeneği uzun süre çalışır durumda bırakmayın.

Windows ile uyumlu
Tüm cihaz türleriyle değişen uyumluluğa sahip olan uygulama, tüm Windows türleriyle özel uyumluluğa sahiptir ———- Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 ve Windows XP, uygulamayı çok sorunsuz ve güvenilir bir şekilde çalıştırmak için temel olarak işletim sistemidir . Ek olarak, 32 bit ve 64 bit kurulum gerektirir.

h2testw-free-download

Ücretsiz
Ücretsiz yazılım lisansına sahip H2testw, Windows 32 bit ve ayrıca bir dizüstü bilgisayarın ve bilgisayarın 64 bit işletim sistemi için sınırsızdır ve tüm yazılım kullanıcılarına ücretsiz olarak indirilebilir. Bilgisayar yardımcı programı kategorisine aittir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri