Keşfet

Günlük burç yorumları (28 Temmuz 2023)

Nutella

Yeni Üye
Günlük burç yorumları (28 Temmuz 2023)

KOÇ

Cazibeniz, beceriyle birleştirilirse olayların gidişatını değiştirebilir. Her insan ilişkisinin temelinde saygı olduğunu unutmayın, onlara da bunu hatırlatabilirsiniz.

💕

BOĞA

İnsanlar abartılı fanatik tavırlarıyla konuşabilirler. Bu yüzden çok sinirlenmemeye çok dikkat edin, siyasi konuşmalardan kaçınmak akıllıca olacaktır.

💕

İKİZLER

Başarılarınızdan daha fazla kararlılık elde edeceksiniz ve bu, enerjinizin biraz tükendiği gelecekte de size eşlik edecek. Daha tutarlı olmaya bakın.

💕

YENGEÇ

Bugün para konusunda hayallerin gerçekleşebileceği, daha doğrusu hayallerinizin peşine takılabileceğiniz bir gün o nedenle korkmayın.

💕

ASLAN

Etrafınızdaki herkes rahatlıyorsa sizin varlığınızdan, bu herkes için çalışmanız gerektiği anlamına gelmez! Sonra kendinizi baskı altında hissetmeniz normaldir.

💕

BAŞAK

Aile ve aile çevresiyle ilgili bazı manasız gelişmeler sizi biraz yorabilir. Fazlasıyla dert dinleyebilir bir halde kendinizi bulabilirsiniz. O nedenle olabildiğince aklı selim davranın derim.

💕

TERAZİ

Eğer biri sesini yükseltirse, aynı seviyeye çıkma. Faydasız, fikirlerini değiştirmelerine neden olmazsın, sadece öfkelerini artırırsın. Sakin olmaya bakın.

💕

AKREP

Duygusal ilişkide hem gerilimli hem de fazla rahat bir dönemden geçmeniz olası. Yani ben bugün dayak mı yedim, sevildim mi anlamadım diyeceğiniz bir gün.

💕

YAY

Bir "hayır olmaz" döneminden geçtiğinizde, bunu geride bırakmanız ve bundan sonra ne yapacağınızı düşünmeye başlamanız gerekir. Kendinize şans verin!

💕

OĞLAK

Büyük kurum kuruluşlardan beklentiniz varsa neden olmasın. Ama gelirse bir para bugün harcamalarınıza kesinlikle dikkat edin.

💕

KOVA

Neyin daha iyi olabileceğini ve gerçekten neye ihtiyacımız olduğunu sadece siz biliyorsunuz. Siz doğru sezgiye sahipken, başkalarının yanılıyor olması mümkündür.

💕

BALIK

Bugün çok neşeli olacaksınız ve bu, olası sorunlarınızla daha iyi yüzleşmenizi sağlayacaktır. Başkalarına, karşı yeni yol açacak kişilere karşı daha açık olacaksınız

:khv3:​

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu görüntüleyen kullanıcılar