OrtaMalzemeler
2 adet kirmizi biber
2 adet sari biber
6 adet çengelköy salatalik
12 adet domates
2 adet sogan
2 dis sarmisak
1 dl kirmizi sarap sirkesi
6 dl domates suyu
zeytinyagi
tuz
karabiber
tabasco
Hazırlanış
1 Biberleri, sogan ve sarmisagi dograyin. Orta ateste, az zeytinyagi ile yumusayincaya kadar pisirin.
2 Az pismis malzemeyi atesten alip, sogutun.
3 Domateslerin çekirdeklerini ayiklayin. (Sekilleri bozulursa önemli degil. Nasil olsa bütün malzeme blenderdan geçirilecek.)
4 Salataliklari kabuklari ile birlikte dograyin.
5 Sirke ve domates suyu ile birlikte tüm hazirlanan malzemeyi blenderda çekin.
6 Tuz, taze çekilmis karabiber ve tabasco ile tatlandirin.
7 Çorbayi buzdolabinda iyice sogutun ve sarmisakli kruton ile servis edin.
2 adet kirmizi biber
2 adet sari biber
6 adet çengelköy salatalik
12 adet domates
2 adet sogan
2 dis sarmisak
1 dl kirmizi sarap sirkesi
6 dl domates suyu
zeytinyagi
tuz
karabiber
tabasco
Hazırlanış
1 Biberleri, sogan ve sarmisagi dograyin. Orta ateste, az zeytinyagi ile yumusayincaya kadar pisirin.
2 Az pismis malzemeyi atesten alip, sogutun.
3 Domateslerin çekirdeklerini ayiklayin. (Sekilleri bozulursa önemli degil. Nasil olsa bütün malzeme blenderdan geçirilecek.)
4 Salataliklari kabuklari ile birlikte dograyin.
5 Sirke ve domates suyu ile birlikte tüm hazirlanan malzemeyi blenderda çekin.
6 Tuz, taze çekilmis karabiber ve tabasco ile tatlandirin.
7 Çorbayi buzdolabinda iyice sogutun ve sarmisakli kruton ile servis edin.