TeKo
Yeni Üye
Canon LBP2900b for Windows [ATTACHMENT NOT FOUND]
PC için Canon LBP2900b Yazıcı Sürücüsü Windows, Cannon Yazıcının sürücü özelliklerini idare etmek için kullanışlı bir araçtır. Her tür işletim sistemi ile uyumluluğa sahip etkili ve güçlü bir teknolojiye sahip Canon LBP 2900, A4 boyutlu kağıda bir dakika içinde 12 sayfalık yüksek hızlı çıktı sağlar. Yüksek hızlı USB 2.0 ile tüm içeriği yazdırmanıza olanak tanıyan farklı taşınabilir cihazlara güvenilir bir şekilde takın.
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Canon LBP2900b Yazıcı Sürücüsü Özellikleri
Sezgisel arayüz
Sezgisel arayüz, üreticiye ve kaynağın diğer ayrıntılarına ilişkin bilgi verirken ve sürücülerin tarihini güncellerken gerekli sürücüyü indirme konusunda size rehberlik eder. Yeni bir pencereyle açılacak olan gerekli sürücüyü yüklemek için indirme düğmesine tıklamanız yeterlidir, talimatları izleyin ve kurulumunuzu tamamlayın.
Hataların Düzeltilmesi
Sisteminiz için en güvenilir sürücüyü yüklerken yazdırma hataları tanımlanabildiğinden, yükleme sırasında endişelenmeden farklı sorunlar ortaya çıkabilir. Bir sihirbaz gibi çalışan canon, sisteminiz ve yazıcınız arasındaki tüm karışıklığı ortadan kaldıracaktır.
Ücretsiz indirin
Canon LBP 2900, tek kartuşla 2000 sayfalık A4 boyutunda çıktı içeren 64 bit işletim sisteminin yanı sıra Windows 32-bit ile PC ve Laptop için ücretsiz bir indirmedir. Baskı işlemi 600 * 600 dpi'dir, ancak AIR teknolojisi ile çözünürlük 600 * 2400 dpi'ye kadar geliştirilmiştir.
Ana Özellikler
Sürücü özelliklerini yüklemek için en iyi kullanışlı araç
Her tür işletim sistemiyle uyumlu
Çıktı hızı dakikada 12 sayfadır
Herhangi bir taşınabilir cihazı takın
Sezgisel arayüz
Hataların Düzeltilmesi
Sisteminiz ve yazıcınız arasındaki tüm karışıklığı giderin
Windows 32-bit ve 64-bit işletim sistemine sahip PC ve Laptop için ücretsiz yazılım indirme
Tek kartuşla 2000 sayfa A4 boyutunda yazdırın