TeKo
Yeni Üye
PC Windows için Bluetooth Sürücü Yükleyici (7/10/8), Bluetooth adaptörü için genel sürücüleri yüklemek için basit ve güvenilir bir uygulamadır. % WinDir% / inf / bth.inf dosyalarına yama uygulama işlemi üzerinde çalışır. Daha kullanışlı bir uygulama, her tür Bluetooth adaptörü için çalışabilir, hem yerleşik hem de USB dongle'lar. 32 bit ve 64 bit işletim sistemi ile uyumlu ücretsiz lisanslı donanım kategorisine aittir.
PC Özellikleri için Bluetooth Sürücü Yükleyici
Otomatik Geri Yükleme Noktası
Otomatik Geri Yükleme programları, işletim sisteminizde değişiklik yapmadan önce oluşturulur. Herhangi bir sorun olması durumunda, bilgisayarınızdaki tüm değişiklikleri geri almak için Windows Sistem Geri Yükleme özelliğini etkinleştirin. Bluetooth yazılımı, bu aracı, Bluetooth'u sisteminize bağlamamanın kusurlarını keşfetmek için kullanır.
Bağlantı Sorunlarını Düzeltme
Bluetooth düzgün çalışamıyorsa, bunun nedeni işletim sisteminizin Bluetooth indirme sürücülerinin cihazı tanımamasıdır. Sorunu çözmek için, mevcut aygıt sürücülerini kaldırın ve aygıtınızı algılamak ve ona bağlanmak için Genel Bluetooth Microsoft aygıtı olarak çalışan Bluetooth Sürücü Yükleyici ile değiştirin.
Hızlı çalış
Çalışma prosedürü çok hızlıdır ve işinizi birkaç tıklama ile tamamlar. Bluetooth yazılım programı, sürücünün Bluetooth yazılımının yüklenmesi sırasında otomatik geri yükleme noktasını manuel olarak oluşturur.
Hızlı ve Etkili Bir Çözüm
Bluetooth Sürücü Yükleyici Ücretsiz İndirme aracı, Bluetooth çevre birimleriyle ilgili herhangi bir soruna çok hızlı ve basit bir çözüm sunar. Aracın kurulumu sırasında size birden fazla ilgili program da sunulur. Bazılarını istiyorsanız, kurun. Ve onları sevmiyorsun sonra görmezden geliyorsun.
Ana Özellikler
- Bluetooth adaptörü için genel sürücüleri yüklemek için basit ve güvenilir bir uygulama
- % WinDir% / inf / bth.inf dosyalarına yama yapın
- Otomatik Geri Yükleme Noktası Oluşturun
- Bağlantı sorunlarını düzeltir
- Birkaç tıklama ile işi tamamlar
- Hızlı ve Etkili Bir Çözüm